Efteling pakt uit tijdens de zomermaanden met langere openingstijden en extra entertainment

Nu de zomer is begonnen pakt Efteling uit met meer entertainment in het park en ruimere openingstijden. Het park is vanaf 4 juli zowel doordeweeks als in het weekend bijna elke dag geopend van 10.00 – 22.00 uur.

Nieuw deze zomer in de Efteling zijn onder andere ‘Python Pietje Presenteert: The Steelcrew’ op het Ruigrijk podium en de voorstelling ‘Een avond met Wolf’ in het openluchttheater. Ook entertainment van eerdere zomers keert terug, zo kunnen gasten weer oog in oog staan met Djinn, de reusachtige bewaker uit Fata Morgana en komen de elfjes van Droomvlucht sprookjesachtig tot leven. De speelweide wordt omgetoverd tot Zomerstrand, met onder andere een gigantisch zandkasteel, waar Jokie en Jet ook regelmatig te vinden zijn. Dit jaar is hier ook nieuw entertainment van ‘The Red Noses Boogie Boys’, zij verzorgen elke dag swingende muziek.

In de zomermaanden lopen prinses Pardijn en andere Efteling-bewoners rond door het park voor spontane ontmoetingen en wonderlijke fotomomenten. Daarnaast zijn uiteraard ook de de reguliere attracties geopend.

Verkoelende waterattracties: heropening Piraña
De 600 meter lange waterattractie Piraña heropent deze zomer na een verbouwing. De woeste rivier heeft gloednieuwe waterspuwers. Deze zorgen ervoor dat gasten kletsnat uit de Piraña komen. En ook waterachtbaan De Vliegende Hollander zorgt voor verkoeling. Kleine avonturiers hebben grote kans op natte voeten in waterspeeltuin Archipel.

Het zomerprogramma van de Efteling gaat op 28 juni van start en duurt tot en met 1 september. Het park is vanaf 4 juli zowel doordeweeks als in het weekend dagelijks geopend van 10.00 – 22.00 uur. 

Bron & foto’s: Efteling