Walygator Grand Est – 10/07/2024

Juli is al even bezig dus is het de hoogste tijd om wat pretparken te bezoeken. Met Walygator Grand Est zijn we aangekomen in de buurt van Metz in Frankrijk. 

Walygator Grand Est heeft met “Anaconda” en “Monster” enkele grote achtbanen staan. Helaas had Monster een technisch defect en is deze niet open gegaan. Er werd wel gewerkt aan de attractie dus hopelijk is deze snel terug operationeel. 

Anaconda, een houten achtbaan, heeft de afgelopen jaren deels een re-track gekregen. En eerlijk gezegd: de rit is toch een stuk aangenamer geworden. Het zal nooit de top-achtbaan worden maar een ritje was nu wel leuk.

Het park geeft in het algemeen een betere indruk dan tijdens ons vorig bezoek in 2012. Grote delen van het park zijn aangepakt en deze delen zien er goed uit. Sommige locaties zijn niet meer toegankelijk of worden momenteel niet gebruikt. Misschien dat deze locaties tijdens halloween of de winteropening een functie hebben.

Na een zonnige dag was het tijd om het Walygator Grand Est te verlaten en te vertrekken richting de volgende locatie: Fraispertuis City.