Avonturenpark Hellendoorn maakt programma van Halloween 2024 bekend

screams_embrace_the_mystery Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn heeft hun halloween programma voor dit jaar bekend gemaakt. De slogan van dit jaar is ‘Embrace the Mystery’. Het zou mysterieuzer en enger zijn dan ooit tevoren!

Dit jaar bied het park ook opnieuw halloween aan voor jong en oud! Heksendoorn voor de allerjongsten en screams voor de iets wat oudere.

Chateau Cristal

Dit jaar heeft Hellendoorn een nieuw spookhuis in petto genaamd Chateau Cristal. Het huis zou gebouwd worden in de interactieve darkride ‘Discovery Club’.

Professor NulNix is 20 jaar weggeweest en in die tijd is zijn chateau niet alleen in verval geraakt maar is ook zijn dochter overleden. Door een vloek uit een eeuwenoud boek is zij echter teruggekeerd uit de dood en heeft ze het hele personeel vervloekt. Kijk haar niet in de ogen, anders word je zelf vervloekt en voor eeuwig gevangen in het chateau. Het is de taak van de bezoekers om dit boek te vinden. Het chateau is donker maar met een lantaarn kun je de weg vinden.

Er zijn twee verschillende belevenissen, zo zal Chateau Cristal plaatsvinden op de 4 screams avonden. Het park heeft hierover volgende informatie:

Let op! Dit spookhuis kan intens zijn. Betreed het niet als je last hebt van claustrofobie of epilepsie. Tijdens deze ervaring worden al je zintuigen aangesproken, en op bepaalde momenten wordt ook je zicht weggenomen.

Tijdens heksendoorn is dit huis ook te beleven maar dan onder de naam Chateau Lumière. Dit huis is voor alle leeftijden maar kan wel wat spanned zijn!

chateau Cristal Hellendoorn

Andere belevenissen

Verder komt er dit jaar een vernieuwde versie van Horror Hotel ‘Wedding night’, een vernieuwde versie van Death Lab en het oude Witch House terug tijdens Screams. Over een versie van Horror Hotel tijdens Heksendoorn wordt er niet meer gesproken. Dit zal vermoedelijk niet meer plaats vinden tijdens deze editie. Verder is er ook geen sprake meer van ‘Zombie attack’

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf begin september. Voor meer informatie kan je terecht op de officiele website van het park.

Bron/foto’s: Avonturenpark Hellendoorn