Bobbejaanland vernieuwt Halloween met 2 nieuwe shows en openingsparade

Van zaterdag 12 oktober tot en met maandag 11 november kunnen bezoekers in Bobbejaanland terecht voor zeven spookhuizen, vier halloweenzones en meer show en entertainment dan ooit tevoren. 

Bobbejaanland bouwt verder op de succesformule van dit seizoen: gratis shows en entertainment voor bezoekers van alle leeftijden. Na de dino-expositie ‘World of Dinos’  en de duikshow ‘The Lost Gold’ breidt het showprogramma tijdens halloween uit.

Commercieel & Creatief Directeur Peggy Verelst: “Er komen twee gloednieuwe shows én een openingsparade. Daarnaast zorgen we voor heel wat nieuwe acts in onze halloweenzones en showzalen. En de echte horrorfans? Die komen alsnog aan hun trekken in onze zeven spookhuizen.” 

Showtime

Met ‘The Curse of Houdini’ is er een nieuwe illusieshow waarin de erfenis van Harry Houdini centraal staat. De show wordt uitgevoerd door Alfredo Lorenzo, een jonge illusionist met verbluffende talenten.

Het achtergrondverhaal gaat over een verontrustende vloek. Na de dood van de beroemde ontsnappingskunstenaar Harry Houdini werd zijn materiaal opgeslagen in een leegstaande loods. “Al jaren proberen goochelaars er binnen te sluipen, om zo achter de geheimen van de grootmeester te komen. Eén voor één vallen ze ten prooi aan de vloek van Houdini. Zal Alfredo de volgende zijn?” 

Iedere show kunnen 550 bezoekers plaatsnemen op de tribune in de Arena achteraan in het park.

In de Music Hall onderwerpt ‘Professor Pickart’, de hypnotiseur, de Bobbejaanland-bezoekers aan zijn mysterieuze kunsten.

Halloween Parade

Dit najaar pakt Bobbejaanland uit met een Halloween Parade. Oude en nieuwe griezelfiguren uit de spookhuizen en de halloweenzones banen hun weg door het park. Ook is er tijdens de parade een nieuw themalied naar de hand van Jérémie Vrielynck te horen: ‘Het is Halloween’.

Nocturnes

Op vijf halloweendagen blijft Bobbejaanland open tot 21u. Tijdens deze nocturnes is er heel wat extra entertainment met onder andere de Epic Party in Land of Legends. De nieuwe vuurshow ‘Devil’s Dance’ wordt net zoals vorig jaar als afsluiter gespeeld van op de vijver.

Bron & foto’s: Bobbejaanland